שף פרטי – הנאה קולינרית

פלפלים אדומים כבושים

שף פרטי – הנאה קולינרית

מאת אורי פנג

שף פרטי

לדעת רבים, אחת ההנאות הגדולות שיש לנו היא הנאה ממזון. שף המשקיע בארוחה קולינרית תוך כדי מתן יחס אישי ללקוחותיו זוכה להערכה רבה. ישראלים רבים סועדים במסעדות יוקרתיות מידי יום ונהנים מארוחה מושקעת למרות העלות הגבוהה של הסעודה. הנאה קולינרית במסעדה יוקרתית מושכת לקוחות רבים ויחד עם זאת גם נחשבת לחוויה מהנה במיוחד.

 

שיווק ויצירת מיתוג אישי

 

גם שף פרטי מצליח צריך לזכור שמדובר בתחום תחרותי מאוד ולכן עליו לא לנוח על זרי דפנה. תרגול יומי לא מספיק, חשוב גם להתמקד בשיווק נכון וביצירת מיתוג אישי על מנת להצליח בתחום. בשנים האחרונות חל ביקוש רב יותר למאכלים במזרח הרחוק בכלל ולמאכלי ים בפרט. מאכלים אלה נחשבים בריאים מאוד ויוצרים ביקוש רב בקרב לקוחות רבים.

 

מזון בריא

 

חשוב לציין שהתחום הקולינרי מתפתח בצעדי ענק וכיום קיימים מגוון רחב של מתכונים שונים. שף פרטי המעוניין לשפר את כישוריו תמיד יכול לעבור סדנאות בישול מתקדמות יותר. שפים רבים אף נוסעים לחו"ל לעבור השתלמויות מתקדמות יותר. מומלץ מאוד לאכול מזון בריא הכולל את כל אבות המזון ולשלב עם פעילות גופנית.

 

שרותיות הלקוח

 

שף פרטי מוערך יותר כאשר הוא מכין מזון בריא יותר. יחד עם זאת חשוב מאוד לציין את העובדה שבישולים רבים מצריכים ידע קולינרי רב ובשל כך לקוחות רבים מעדיפים ששף פרטי יכין אותם. חוויה קולינרית מושקעת משמעותה השקעה בשירותיות הלקוח תוך כדי התמקדות במזון איכותי ונתינת ערך מוסף ללקוח.

 

לדוגמא, אם הזמנתם קפה בבית קפה לאחר זמן מה בעל המסעדה נותן לכם מיוזמתו עוגה טעימה על חשבונו בלי שבקשתם. ערך מוסף מסוג זה יכול לתרום רבות לשמו של בית הקפה בצורה חיובית בעתיד.

 

PengL

מקור המאמר: articles.co.il

 

חייגו אלינו לקבלת פרטים נוספים