מצרכים להכנת סלט יווני קלאסי:
- 1 עגבניה גדולה, חתוכה לקוביות
- 1 מלפפון גדול, חתוך לקוביות
- 1 פלפל ירוק, מוקצף וחתוך לפרוסות
- 1 בצל אדום קטן, חתוך לפרוסות
- 200 גרם גבינת פטה, קוביות או מגוררת
- 10-12 רסקי שחבילת עלים
- 10-12 זיתים שחורים
- 10-12 זיתים ירוקים
- 2 כפות שמן זית
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
- בקערה גדולה, טגנו את העגבניה, המלפפון, הפלפל הירוק, והבצל האדום.
- הוסיפו את קוביות הגבינה הפטה והרסקי העלים.
- ערבבו היטב כל המצרכים יחד.
- הוסיפו את הזיתים השחורים והירוקים לסלט.
- רטבו את הסלט בשמן הזית.
- תיבשו את הסלט במלח ופלפל לפי הטעם.
והסלט היווני הקלאסי שלכם מוכן! ניתן להגישו כמנה עיקרית או כמנת צד לארוחת קיץ מרעננת. תיהנו